Fjällräven Abisko Trail Fleece M – Deep Forrest

1.299,00DKK inkl. moms

Ryd
Varenummer (SKU): 0000002990 Kategorier: , , , , , , ,


Let og praktisk hættetrøje i en kombination af to forskellige polyestermaterialer (både nyt og genvundet). Trøjen har en brystlomme og to lommer t.. læs mere.

Beskrivelse

Let og praktisk hættetrøje i en kombination af to forskellige polyestermaterialer (både nyt og genvundet). Trøjen har en brystlomme og to lommer til hænderne.

Let og praktisk hættetrøje i en kombination af to forskellige fleecematerialer, som varmer der, hvor der er mest brug for det, og samtidig holder vægt og pakkevolumen nede. Hætten samt skulder- og brystpartiet er lavet af fladstrikket polyesterfleece (delvist genvundet) med en blød, børstet inderside, mens siderne og den nederste del af kropspartiet og ærmerne er lavet af et lettere fleecemateriale med gitterstruktur, som giver øget åndbarhed. Trøjen er perfekt som et hurtigttørrende og fugttransporterende mellemlag på dagsture eller kølige sommeraftener. Den er forsynet med en behagelig hætte og envejslynlås på forsiden. Der er en brystlomme og to lommer til hænderne, alle med lynlås.