Facebook anmeldelser
Google anmeldelser
Betalingskort
Hurtig levering Altid 14 dags returret Gratis levering ved køb over 700,00 kr.

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Kraghs fiskeriartikler
CVR-nummer: 27691080
Adresse: Aggersundvej 322, 9690 Fjerritslev
Telefon: +45 98213121
E-mail: [email protected]

Bestilling
Du kan bestille varer hos Kraghs jagt og fiskeriartikler på følgende måder:

Via websitet
Via Telefon aftale

Betaling
Du kan betale med Dankort, danske netbetaling eller via bankoverførsel.

Hvis du betaler med Dankort eller andre kreditkort, bliver fakturabeløbet trukket på dit kreditkort, når varen afsendes. Hvis du overfører pengene direkte til vores konto, Reg nr. 5526, konto nr. 8968566920 (med bankoverførsel) bliver varerne sendt, når pengene er gået ind på vores konto.

Hvis varen ikke kan leveres eller afvises på grund af beskadigelse mv. eller såfremt du benytter din fortrydelsesret, vil fakturabeløbet for den pågældende vare blive indsat på din konto, når Kraghs jagt og fiskeriartikler har modtaget dine returvarer.

Levering og fragt
Vi tilstræber altid dag til dag levering. Der tages dog forbehold for udsolgte/ udgåede varer. Vi fremsender midlertidigt udsolgte varer hurtigst muligt, og du vil vil høre fra os, hvis der er en forventet leveringstid over 2 uger.

Levering af varer anses for sket, når fragtmanden har leveret varen på bestillingsadressen, og du har modtaget varen. Vælges det at varen må stilles, har du selv ansvaret for varen så snart fragtmanden har stillet varen på modtageradressen. Skulle du ikke være tilstede til at modtage en vare, der ikke må stilles, vil varen blive forsøgt leveret igen efter aftale med dig. Du afholder selv udgifter til genudkørsel af varen.

Kraghs jagt og fiskeriartikler benytter følgende fragtfirma: Post Danmark – GLS

Prisen afhænger af hvilke varer du bestiller, da fragtprisen afhænger af varens vægt.

Modtagelse
Når du har modtaget din vare, skal du sammenholde denne med odrebekræftelsen. Kontrollér altid varen/pakken for transportskader inden kvittering for modtagelsen.

Såfremt der er skader på en vare, skal du gøre indsigelse over for fragtmanden på stedet. Der må aldrig kvitteres på et fragtbrev uden at gøre anmærkninger på fragtbrevet, hvis der er skader på varen (det er ikke kun i orden at tjekke pakken udvendig). Kvittering for modtagelse er det samme som at sige, at varen er i orden.

Er varen/emballagen beskadiget, kan du nægte at modtage den, hvorefter fragtmanden tager pakken retur. Opdager du først skaden efter du har åbnet pakken, skal du henvende dig hos fragtmanden, Post Danmark eller os.

Det er vigtigt, at emballagen opbevares for evt. senere besigtigelse af transportøren.

Synlige defekter eller mangler skal anmeldes til Kraghs jagt og fiskeriartikler på leveringsdagen eller senest dagen efter. Henvendelser på mere end 2 dage efter modtagelse kan ikke behandles.

Defekte varer
Skulle du mod forventning få defekte eller fejlleverede varer, skal du kontakte os. Kraghs Jagt og Fiskeriartikler dækker transportomkostninger ifm. fejlleverede varer ved forsendelse med Post Danmark eller fragtmand på betingelse af, at det er os, der står for rekvirering af fragtmand, eller sender en betalt postkvittering.

Fortrydelse & Returnering
I henhold til de nye E-Handelsregler kan du ikke længere fortryde dit køb ved at nægte at modtage pakken fra os. Vær derfor opmærksom på følgende:

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer fra den dag, du modtager dem, og herefter har du senest 14 dage til at sende varen retur. Hvis du fortryder dit køb, skal du udfylde en Fortrydelsesformular, som finder nederst på vores hjemmeside og sende den til info@???? eller med post til Kraghs jagt og fiskeriartikler, Aggersundvej 322 , 9690 Fjerritslev.

Din returvare skal sælges igen, så det vil være en stor hjælp, hvis du returnerer varen i original indpakning. Varen skal returneres med en udfyldt returseddel.

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har afsendt varen. Sendes en vare retur efter tidsfristen uden forudgående aftale, har vi ikke pligt til at modtage pakken. Har vi fået specialfremstillet en vare til dig, kan den ikke returneres – medmindre der er sket en skade på varen under forsendelsen, eller den ikke er funktionsdygtig.

Hvis du fortryder dit køb, er du ansvarlig for varen indtil den kommer retur til os, og du skal selv betale returfragten. Har du modtaget en vare med fejl, eller har vi sendt dig en forkert vare, returnerer du blot varen som beskrevet ovenfor, eller vi kan individuelt aftale, at vi afhenter varen. Hvis vi vurderer, at reklamationen er berettiget, sender vi en ny vare fragtfrit. Er varen udsolgt, returnerer vi varens købspris til dig.

Din returvare skal sælges igen, så ved tilbagelevering i tilfælde af fortrydelse, vil vi foretage en konkret vurdering af varens eventuelle lavere værdi. Dette vil særligt være aktuelt, såfremt varen er skadet eller har været taget i brug i fortrydelsesperioden ud over, hvad man må prøve varen til i en butik.

For erhvervskunder varetages fortrydelse og returnering efter særlig aftale med Kraghs jagt og fiskeriartikler.

Garanti & Reklamationsret
Der gives efter Købeloven en returret på 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret fejlen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have ifm. returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

For erhvervskunder varetages garanti og reklamationsbehandling efter særlig aftale med Kraghs jagt og fiskeriartikler.

Ønsker du at klage
Klager kan ske via denne e-mail [email protected] eller via dette link http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Benytter du ovenstående link redelegeres du til ODR (Online Dispute Resolutions), som tager sig af klagersager på varer købt online indenfor EU.

Webbureau ITTP