Facebook anmeldelser
Google anmeldelser
Betalingskort
Hurtig levering Altid 14 dags returret Gratis levering ved køb over 700,00 kr.

Sigtekikkerter

Her hos Kraghs Jagt og Fiskeriartikler har vi sigtekikkerter i alle størrelser og til enhver jagtform. Det indbefatter drivjagtsigter, langdistancesigter og de mere almindelige sigtekikkerter.

Vi forhandler mærkerne: Zeiss, Leica, Vortex, Nikko Stirling, Bushnell, Steiner, Burris, Meopta og Welter.


Viser alle 45 resultater


Sigtekikkerter

En sigtekikkert også kaldet en riffelkikkert er det vigtigste tilbehør til enhver jægers jagtriffel. Når man skal have en sigtekikkert er det vigtigt at nøje overveje sit valg, da der er stor forskel på sigtekikkerter. Her er det vigtigt at tænker over om man vil have en kikkert der kan bruges til det meste eller en til et specifikt formål som drivjagt eller langdistanceskydning. 

Sigtekikkerter til forskellige jagtformer

Til drivjagt er det en fordel at anvende en sigtekikkert med en forstørrelse, på omkring 1x til 8x forstørrelse, da vildtet ofte er tæt på og i bevægelse. Fordelen ved den lave forstørrelse er et bredere synsfelt som gør det nemmere at finde dit mål og følge det.

Til anstands og pürschjagt er det ofte en fordel med en større forstørrelse, da vildtet ofte er længere væk. Her anbefales en forstørrelse, på omkring 2x til 12x forstørrelse, men man kan også gå højere op alt efter behov og præferencer.

Til langdistanceskydning er det ofte en fordel med en sigtekikkert der kan gå meget langt op i forstørrelsen, da man nogle gange skyder ud over flere hunrede meter. Hertil kan man vælge en sigtekikkert med en forstørrelse fra 3x til 30x.

Webbureau ITTP