Facebook anmeldelser
Google anmeldelser
Betalingskort
Hurtig levering Altid 14 dags returret Gratis levering ved køb over 700,00 kr.

Benelli Super Black Eagle III Max 5 – 12/89 – 65cm

Varenummer (SKU): 0000004557 Kategorier: , , , , ,
Benelli Super Black Eagle 3 er det ideelle haglgevær, når vi snakket gåsejagt og andejagt. Max 5 camouflagen gør at den blender godt ind i, de områder..
Mere info.

26.599,00kr.

På lager på shoppen
Klar til hurtig levering
Beskrivelse

Benelli Super Black Eagle 3 er det ideelle haglgevær, når vi snakket gåsejagt og andejagt. Max 5 camouflagen gør at den blender godt ind i, de områder med visent græs, siv og halv.  Geværet er udstyret med et af de mest velfungerende systemer, der findes på halvautomater i dag. Benelli’ halvautomater bruger rekylen, til at genlade den næste patron. Komforten i geværet er i top, der er tænkt ekstra meget over grebene. Ud over dette, indeholder det også det bedste rekylabsorberende system på markedet. Når man skal lade og aflade geværet, er dette gjort utrolig let med Benelli’ EASY LOADING SYSTEM. Geværet er altid klar til at skyde, på grund af geværets EASY LOCKING BOLT. Sigteskinnen er en smuleforhøjet og med et stort godt sigte, som nemt kan ses og giver gode muligheder for træf. Aftrækkeren er lavet så den er nem at komme til, det samme med afsikringen og man kan hurtigt være klar i en hver situation.

Benelli’ ingeniører har brugt tæt på 10 år på at udvikle deres haglgeværer, i tæt samarbejde med de krævende jægere. Man har tænkt på 3 ting da man har udviklet denne, den skulle være ergonomisk, utroligt drift sikker og være med et innovativt design. Hos de amerikanske waterfowl jægere, er Super Black Eagle deres foretrukne gevær.

  • kaliber 12/89
  • 365mm til aftrækker, kan modificeres til 355mm og 375mm


Webbureau ITTP