Tilbud

SALMO WAVE 90mm 24g – GOLD HOLO LEAK

54,95DKK

2 på lagerHvis du jager efter rovdyr, der fodrer i lavvandede og kræver meget lange kast, så er Salmo WAVE en Agn for dig! Denne originale kyst wobler blev d.. læs mere.

Beskrivelse

Hvis du jager efter rovdyr, der fodrer i lavvandede og kræver meget lange kast, så er Salmo WAVE en Agn for dig! Denne originale kyst wobler blev designet i sam råd med lystfiskere, der fisker til havabbor og  havørreder  og det gør bestemt det arbejde, det var designet til. Dette er endnu et eksempel, da vores Salmo-designere var i stand til at skabe noget simpelt, men alligevel med så meget potentiale til at gøre selv de erfarne proffere står i ærefrygt. 

WAVE er en synkende Kystagn, fås i to størrelser: 7 og 9cm. Perfekt proportioner af balance og vægt gør det muligt at smide denne lokke på store afstande og fiske den effektivt på steder, der ikke er tilgængelige for andre lokker.

 

    • Anbefales til: havaborre, Havørred og laks på kysten

Hvordan man fisker 
WAVE arbejder med alle kendte spindingmetoder. Det kan rykkes eller bruges som typisk twitchbait eller crankbait. Selv den stryge spids af stangen spidsen, forårsager denne lokke at bevæge sig uretmæssigt og driver fisk i vanvid! 

Meget effektiv er en brug af en “stop and go” teknik, hentes blandet med korte pauser, hvor WAVE falder ned meget langsomt og forførende blinker siderne. 

Du kan bruge det både på steder, der er 2-3m dybe, eller på lavrevede rev med nedsænket vegetation. Hvis du øger hastigheden på henter og hæver din stangtip, så kan du gøre WAVE forsigtigt glide på overfladen. Det er en gennemprøvet og meget effektiv teknik både til havabbor og asp! Rekonstrueret