Facebook anmeldelser
Google anmeldelser
Betalingskort
Hurtig levering Altid 14 dags returret Gratis levering ved køb over 700,00 kr.

Trøje / Fleece

En trøje kan bruges til mange formål, både i hverdagen og i naturen. Hos Kraghs Jagt og Fiskeriartikler har vi et stort udvalg af strik og fleece trøjer, samt T-shirts og hættetrøjer i høj kvalitet. Vi forhandler mærkerne: Härkila, Deerhunter og Seeland.

Viser 1–50 af 79 resultater


Trøje / Fleece

T-shirt:

Vi har et stort udvalg af T-shirts som kan bruges som et inderlag under fleece trøjen når du er på jagt i de sene forårsmåneder eller til hverdagsbrug.

Trøjer/hættetrøjer:

Når temperaturen falder, eller man sidder udenfor en forårsaften så er en varm trøje eller hættetrøje den perfekte løsning. Her hos Kraghs Jagt og Fiskeriartikler kan vi tilbyde et stort udvalg af overtrækstrøjer. Vi har sweatshirts, hættetrøjer, cardigans og meget mere. Vores store udvalg indbefatter mange trøjer som kan bruges både i hverdagen og på jagt.   

Striktrøjer:

Når man er på jagt i de kolde efterårs og vintermåneder er det vigtigt at man kan holde varmen. Derfor kan det være en god ide med en varm striktrøje, som man kan have inde under jakken. Ved at sørge for at man kan holde varmen øger man også chancerne for succes da man er mere fokuseret og kan holde koncentrationen på jagten.

Fleece trøjer:

En fleece trøje kan bruges til mange formål både i hverdagen og i naturen. I de varme forår og sommermåneder kan det være en god ide at skifte jagtjakken ud med en tyndere fleece trøje. Hertil er det vigtigt at vælge en trøje som er åndbar, så man ikke bliver fugtig og irriteret. Hvis fleece trøjen bruges i stedet for en jakke kan man med fordel vælge en med lommer nok til at man stadig kan have sit nødvendige grej med. Vi har fleece trøjer i flere forskellige farver og typer som kan passe til enhver situation.

Isoleret tøj:

Til de blæsende og kolde dage har man brug for tøj som kan holde vinden ude. Hertil har vi både fleece og strik trøjer med vindstop membran eller Thinsulate-membran, så som den velkendte Annaboda striktrøje fra Härkila.  

Vi forhandler mærkerne:

  • Härkila
  • Deerhunter
  • Seeland

Webbureau ITTP