Facebook anmeldelser
Google anmeldelser
Betalingskort
Hurtig levering Altid 14 dags returret Gratis levering ved køb over 700,00 kr.

Jakker

I et land som Danmark er en jagtjakke af høj kvalitet og styrke af særdeles vigtighed. Her hos Kraghs jagt og fiskeriartikler har vi et stort udvalg af jakker i høj kvalitet, til alle jagtformer og fra nogle af de bedste mærker.Vi forhandler mærkerne: Härkila, Deerhunter og Seeland.

Viser alle 46 resultater


Jagtjakker

En jakke af høj kvalitet er et af jægerens vigtigst redskaber. Jagtjakken skal være produceret af slidstærke materialer, men samtidig giver jægeren komfort ude i naturen. Alt efter sæson og jagtform spiller der også adskillige faktorer ind i hvad der definere en god jakke. Til pyrschjagt er faktorer som lydløshed, synlighed og lethed ekstremt vigtige. I de kolde vintermåneder med stillestående jagter, er en varm og vandtæt men samtidig åndbar jakke altafgørende for jægerens komfort og koncentration. Mange jægere har en jakke af hver slags. En til bukkejagten og en til vintermånederne. Herudover kan der suppleres med med såkaldte hybrid jakker som kan bruges året rundt. 

Her hos Kraghs jagt og fiskeriartikler har vi et stort udvalg i jakker til alle jagtformer fra nogle af de bedste mærker. 

Vi forhandler mærkerne:

  • Härkila
  • Deerhunter
  • Seeland

Webbureau ITTP