Facebook anmeldelser
Google anmeldelser
Betalingskort
Hurtig levering Altid 14 dags returret Gratis levering ved køb over 700,00 kr.

Surfcasting Hjul


Viser alle 19 resultater


Surfcasting fastspole hjul er anderledes end almindelige hjul, Størrelserne vi kører med i butikken er primært Str. 5000-6000-7000-8000.

Størrelsen vælger vi tit ud fra stangens længde, samt vægt. Så vi kan få en god balance i sættet. Dog står man ikke med sådan et sæt hele tiden, det er somregel bare i kastet, og i figten. Vi anbefaler at man køber en Bipod, Stangholder at placere stængerne i, så vi kan få stangspidsen i vejret når vi fisker.

 https://www.kraghs-jf.dk/vare-kategori/fiskeri/surfcasting/stangholdere-og-stativer/

Man vælger også hjul ud fra hvilke arter vi skal fiske efter, ifl til line kapacitet samt bremse styrke. (Dog mere hvis man skal fiske i udlandet, så stærk er en fladfisk, heller ikke herhjemme i vores farvande)

Surfcasting hjul er anderledes end almindelige hjul, Grundet de høje spoler som er på hjulene. De høje spoler gør at man får længere kast, der er ingen modstand i spolerne når linen flyver afsted.

Nogle hjul er med en dyb spole, som er gode hvis man fisker med Nylon liner, Flet kan også anvendes derpå. De knap så dybe spoler er mere beregnet til Fletliner, eller tynde nylonliner hvis man har mod på det.

Vil anbefale at man bruger en slagline, da det bliver til mange kilo man svinger når man kaster et lod afsted!. Selv hvis det kun vejer 150G.

https://www.kraghs-jf.dk/vare-kategori/fiskeri/surfcasting/liner-6/

Vi sælger mærkerne Penn, Shakespeare, Mitchell, Trabucco og Dam.

 

Webbureau ITTP